Tommy King

Hatem Hamdy, известен по-скоро с артистичното име Tommy KIng, е една от най-големите звезди в Египет...Абсолютен и истински шоумен! Неговият уникален и колоритен стил го прави много търсен учител и танцьор по цял свят.

Всеки един негов танц се превръща в театрална пиеса, в която успява да въвлече и неговата аудитория.

Искреността и емоцията в неговия актьорски стил, му помагат да спечели любовта и признанието на хората от всички краища на света!

Той се занимава с фигурно пързаляне от 10 годишна до 25 годишна възраст.

На възраст между 20 и 25 години, Tommy работи като асистент треньор в клуба "Sham's", a в последствие става старши треньор на студентите.

Той печели 14 пъти първа награда по фигурно пързаляне в арабска република Египет, и в продължение на 5 години печели втора награда на състезанието "African World".

Допада му идеята за смесване на танца с елементи от фигурното пързаляне.

След като избира да се отдаде на ориенталските танци, Tommy започва да се учи от видеата на старите известни танцьори като (Samia Gamal, Tahia Karioka, Naeema Akhef ,Kitty, Zenat Olwy). Работи в Кайро в едни от най-големите и престижни хотели, кораби и клубове, и така името му започва да става все по-популярно. Получава много предложения да танцува в различни празненства и чествания. Става новият изпълнител на фестивалите.

Tommy е дизайнер  на своите колоритни и уникални костюми.

Неговата харизма и невероятен стил го правят един от известните танцьори, както в Египет, така и по света.
 

всички преподаватели