Prince Kayammer

Prince Kayammer (Гърция) е роден и израснал в Солун, но неговата любов към египетския танц го отвежда в Кайро, където интензивно изучава ориенталски танци и египетски фолклор, рамо до рамо с най-големите майстори, навъртайки  400 часа тренировки и репетиции.

Prince Kayammer започва да танцува професионално през 2003 година. От 2004 работи и като преподавател и хореограф в много танцови училища в Гърция,  танцува  на спектакли в най-престижните арабски ресторанти, по сватби, хотели и казина из цяла Гърция. Tой е бил член на  мъжката танцова група Sultans of Raqs, с които пътува и дава уоркшопи из цяла Европа от 2007 до 2009.  От 2007 стартира и неговата интернационална кариера и започва да получава множество покани да обучава, да бъде жури и да танцува на различни танцови и културни събития в Белгия, Чехия, Холандия, Англия, Кипър, Швейцария, Франция, Португалия, България, Сърбия,Германия, Финландия, Естония, Швеция, Русия и Украйна.

Обучавал е професионални танцьори в Гърция и по света. Негови хореографии са спечелили над 20 златни медала в различни международни състезания.

Prince Kayammer (заедно с Еlena Eleftheriou) организира първият фестивал за ориенталски танци в Гърция ORIENTAL PASSION, който се порвежда от 2008 година в Солун и води в страната петима изтъкнати международни обучителя, представя гала шоу и  хафла и има стотици участници от цял свят.  Той е първият инструктор, който създава професионален танцув курс, комбиниращ теория и практика на египетския танц.  Обучението му вече се е провело в Атина, Солун, Крит и Кипър.

Забележителен с  техника и много силно и емоционално танцово присъствие, Prince Kayammer е един от най-търсените танцьори и инструктори в съвременния свят на ориенталските танци.


всички преподаватели