Munique Neith

Munique Neith е суперзвезда на Ориенталските танци.  Тя е бразилка с арабски произход и е изтъкната майсторка на това изкуство.

Позната е с умението си да обучава,  както и своите уникален стил и елегантен танц. Тя пътува по света, преподава и танцува  на международни фестивали  в  САЩ, Египет, Мароко, Тайван, Корея, Китай, Япония, Аржентина, Бразилия, Италия, Португалия, Швейцария, Франция, Чехия, Мозамбик, Германия, Венецуела, Мексико, Чили, Полша, Испания и други.

Тя живее в Барселона (Испания) и е собственичка на две школи по Ориенталкси танци в страната с повече от 800 ученика. Освен това ръководи най-голямото училище в Европа, фокусирано ексклузивно върху бели денса.  Като мастър преподавател тя редовно прави курсове и за учители ( в Барселона, Португалия, Германия и Мексико) и има заслуга за обучението на много признати бели денс учители в Испания и по света.

Munique Neith е и организатор на престижния международен танцов фестивал „ Egypt in Barcelona” , който всяка година събира най-добрите инструктори и танцьори от 5 континента.


всички преподаватели